Maksimaalinen turvallisuus online-ostoksia 3DS Veritas kortteja.


Ei enää pelkoa nettipetoksista

Mikä on suojattu koodi?


Secure Code kutsuu myös koodia 3DS on suojaus, joka suojaa sinua ostoksia verkossa internetissä tai puhelimitse. Tämä koodi on väliaikainen, henkilökohtainen ja kertakäyttöinen.

Koodi 3DS, joka on lähetetty kortin ainoalle omistajalle, mahdollistaa paremman tietoturvan online-liiketoimillesi. Ostajan on oltava Veritaksen omistaja.

Useimpien kauppiaiden ostoksia tai käteisnostoja varten sinun on syötettävä PIN-koodi myyntipisteessä tai pankkiautomaatilla.

Netissä tapahtuviin verkkotapahtumiin Veritas lisää tietoturvaa, kun shoppaat verkossa upottamalla 3DS-koodin korttiin. Joten, ennen kuin transaktio internetissä on sallittua.

Kanssa Veritas sinulla on 4 turvaestettä ostoksia internetissä:


kortin numero

viimeinen voimassaolopäivä

kryptogrammi Veritasin takana

3D Secure järjestelmä, joka lähettää sinulle jokaisen ostoksen Internetissä tekstiviestikoodin

3DS-koodi miten se toimii?


4 helppoa vaihetta

Teet ostoksen verkkosivuilla.

Kun saamme kauppiaan pyynnön, lähetämme yksilöllisen tekstiviestikoodin matkapuhelimeesi (sinun on varmistettava, että PIIHINNumero PROFILISsasi on oikein).

Ennen kuin tapahtuma internetissä on sallittua, sinun on ilmoitettava kauppiaan verkkosivuilla 3DS-koodi, jonka olet saanut tekstiviestillä.

Muutamassa sekunnissa tarkistamme sivuston meille lähettämän koodin. Jos koodi on oikea, sallimme tapahtuman.

Kuinka aktivoida 3DS-koodijärjestelmä?

3DS-koodijärjestelmä on integroitu kaikkiin Veritasiin. Se aktivoituu kortin aktivoinnin myötä. Sinulla ei ole mitään tekemistä hyötyäksesi siitä. Se on nopea, helppo ja kätevä.

Veritas

687,296 tilaajat luottavat meihin.

Palveluksessasi

9 VUOTTA ja 145 Päiviä

Veritas palveluksessasi

Asiakaspalvelu englanniksi palveluksessasi puhelin maanantaista Lauantai 9h että 18h30
Veritas

Veritas Mastercard prepaid -kortin myöntää Prepaid Financial Services Limited Mastercard International Incorporatedin lisenssillä.. Mastercard ja Mastercard Brand Mark ovat Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita Financial Conduct Authority säätelee ja valtuuttaa. Rekisteröidyt toimipiste osoitteessa 302-308 Regent Street, Langham House, London W1B 3AT. Rekisterinumero 900036.
Veritas-kortin myöntää Prepaid Financial Services Limited (PFS) Mastercard Internationalin lisenssin nojalla, ja se on edelleen PFS: n omaisuutta. Mastercard ja Mastercard Brand Mark ovat Mastercard International Incorporatedin rekisteröityjä tavaramerkkejä.
Klopercom 2010 — Kortti VERITAS ©
Kaikkia muita tällä sivustolla mainittuja tavaramerkkejä ja logoja käytetään vain tunnistamiseen, ja ne pysyvät omistajiensa yksinomaisena omaisuutena...

Hanki

korttisi