Keitä me olemme?


Mastercard

Mastercard Incorporated (NYSE: MA) on yhdysvaltalainen monikansallinen rahoituspalveluyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Harrisonissa New Yorkin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Mastercard® käsittelee kaikkialla maailmassa kauppiaspankkien välisiä maksuja ja pankkien myöntämiä kortteja asiakkaille, jotka käyttävät yhtä Mastercard-brändiä prepaid-, pankki- ja luottokortteja ostosten tekemiseen. Mastercard Worldwide on ollut pörssiyhtiö vuodesta 2006 lähtien.

Ennakkomaksetut rahoituspalvelut

Prepaid Financial Services on Mastercardin ja Visa Europen sääntelemä ja valtuuttama yritys, joka tarjoaa Europe BIN sponsorointia ja modulaarisia prepaid-. Prepaid Financial Services -yrityksen pääkonttori onLontoossa ja sitä sääteleeFinancial Conduct Authority. Prepaid Financial Services myöntää fyysisiä ja virtuaalisia Mastercard- ja Visa-kortteja, kuten yrityskuluihin, yleiskäyttöön, lahjakortteihin, rahansiirtoihin, forexiin, palkanmaksuihin ja vakuutuspalkkioihin käytettäviä kortteja.. Kaikissa sähkö- ja elektroniikkalaitteiden maissa hyväksytty Prepaid Financial Services -lisenssi mahdollistaa prepaid-korttiohjelmien myöntämisen Mastercard®. .

Klopercomissa

Klopercom on monikansallinen yritys, joka perustaa innovatiivisia prepaid-ratkaisuja kuluttajille. Klopercom valitsee parhaat palveluntarjoajat tarjoamaan uuden maksuratkaisunVERITAS Mastercard© prepaid-korteilla. Tässä ratkaisussa yhdistyvät käteisen joustavuus ja halu hallita maksuvälineen kassavirtaa ja menoja.

Veritas

687,264 tilaajat luottavat meihin.

Palveluksessasi

9 VUOTTA ja 144 Päiviä

Veritas palveluksessasi

Asiakaspalvelu englanniksi palveluksessasi puhelin maanantaista Lauantai 9h että 18h30
Veritas

Veritas Mastercard prepaid -kortin myöntää Prepaid Financial Services Limited Mastercard International Incorporatedin lisenssillä.. Mastercard ja Mastercard Brand Mark ovat Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita Financial Conduct Authority säätelee ja valtuuttaa. Rekisteröidyt toimipiste osoitteessa 302-308 Regent Street, Langham House, London W1B 3AT. Rekisterinumero 900036.
Veritas-kortin myöntää Prepaid Financial Services Limited (PFS) Mastercard Internationalin lisenssin nojalla, ja se on edelleen PFS: n omaisuutta. Mastercard ja Mastercard Brand Mark ovat Mastercard International Incorporatedin rekisteröityjä tavaramerkkejä.
Klopercom 2010 — Kortti VERITAS ©
Kaikkia muita tällä sivustolla mainittuja tavaramerkkejä ja logoja käytetään vain tunnistamiseen, ja ne pysyvät omistajiensa yksinomaisena omaisuutena...

Hanki

korttisi