Elektroninen uudelleenlataus

Pankkisiirrolla


Paikallinen pankkisiirto

Yksinkertaisesti lähetä siirtotilaus nykyiselle pankkilaitoksellesi. Jos pankkisi tarjoaa sinulle verkkoyhteyden pankkitileihisi, se on vielä nopeampaa: voit ladata uudelleen valmiiksi maksetut korttisi täydelliset pankkitiedot VERITAS Mastercard© prepaid-kortit.
Paikallinen pankkisiirto kestää 1-3 arkipäivää riippuen pankista.
Kun olet aktivoitu, saat pankkitiedot VERITAS Mastercard© prepaid-korttien lataamista varten. prepaid kortti (IBAN, pankkikoodi, lajittelukoodi jne.) kuten tavallinen pankkitili..

Kansainvälinen pankkisiirto

Saako ulkomailta rahaa ammatillisessa vai yksityisessä ominaisuudessa? Onko työpaikka ulkomailla, mutta ei pankkitiliä?
Voit ladata uudelleen yksinkertaisesti antaa prepaid-korttisi täydelliset pankkitiedot VERITAS Mastercard© prepaid kortit. Kansainvälinen pankkisiirto kestää 3-5 arkipäivää.
Kun olet aktivoitu, saat pankkitiedot VERITAS Mastercard© prepaid-korttien uudelleenlataamiseen. Prepaid-kortti (IBAN, pankkikoodi, lajittelukoodi jne.).

Luotto/pankkikortilla


Voit nyt ladata korttisi helposti tavallisella luotto- tai pankkikortilla. Hyödyllinen rahankäytön hallintaan.
Jotta uudelleenlataukset olisivat helpompia ja turvallisempia, luotto- tai pankkikortilla uudelleenlataaminen on sallittua Classic- tai VIP-kortin asiakkaille, joiden henkilöllisyystodistukset on vastaanotettu ja hyväksytty

ALV-palautukset


Paluu ulkomaanmatkalta? Valitse, että ALV palautetaan VERITAS Mastercard© prepaid-kortille.
Ilmoita huomaamattomasti VERITAS Mastercard© prepaid-kortin numero tulliselvitykseen ja henkilökohtainen viitenumero, joka liittyy korttiin.

Palkanmaksut, palkkiot tai palkkiot


Saada osan tai kaikki palkan maksut, palkkiot tai palkkiot prepaid-kortillasi VERITAS Mastercard© prepaid kortit? Anna vain korttisi pankkitiedot vastapuolille. Yksinkertainen, tehokas ja turvallinen prosessi, jonka avulla voit vastaanottaa rahaa suoraan kortille. Kun olet aktivoitu, saat VERITAS Mastercard© prepaid-korttiasi (IBAN, pankkikoodi, lajittelukoodi jne.) vastaavat pankkitiedot tavallisen pankkitilin tapaan.

Tarkista myös


Jokaisen asiakkaan vastuulla on ymmärtää ja noudattaa rahansiirtoihin liittyviä nykyisiä siviili-, vero- ja rahanpesun vastaisia lakeja. Siirto tuntemattomalta haltijalta voi näin ollen johtaa lisäviiveisiin tilisi hyvittämisessä.

* MVC on vain Ranskan postin tarjoama palvelu. Tarkista käyttöehdot paikallisessa toimistossa.
Veritas

687,264 tilaajat luottavat meihin.

Palveluksessasi

9 VUOTTA ja 145 Päiviä

Veritas palveluksessasi

Asiakaspalvelu englanniksi palveluksessasi puhelin maanantaista Lauantai 9h että 18h30
Veritas

Veritas Mastercard prepaid -kortin myöntää Prepaid Financial Services Limited Mastercard International Incorporatedin lisenssillä.. Mastercard ja Mastercard Brand Mark ovat Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita Financial Conduct Authority säätelee ja valtuuttaa. Rekisteröidyt toimipiste osoitteessa 302-308 Regent Street, Langham House, London W1B 3AT. Rekisterinumero 900036.
Veritas-kortin myöntää Prepaid Financial Services Limited (PFS) Mastercard Internationalin lisenssin nojalla, ja se on edelleen PFS: n omaisuutta. Mastercard ja Mastercard Brand Mark ovat Mastercard International Incorporatedin rekisteröityjä tavaramerkkejä.
Klopercom 2010 — Kortti VERITAS ©
Kaikkia muita tällä sivustolla mainittuja tavaramerkkejä ja logoja käytetään vain tunnistamiseen, ja ne pysyvät omistajiensa yksinomaisena omaisuutena...

Hanki

korttisi