Turvallisuus


Valmiiksi maksetun VERITAS Mastercard© -kortin avulla hyödyt Mastercard® -verkon koko vahvuudesta maailmanlaajuisesti. Heti kun ilmoitat kortin varkaudesta tai menetyksestä (paitsi jos kyseessä on törkeä huolimattomuus), se on välittömästi estetty. Sinua suojellaan korttisi numeron vilpilliseltä käytöltä. Pidä mielenrauhasi tehdessäsi ostoksia myyntipisteissä tai internetissä.

Kun käteinen on kadonnut tai varastettu, se on mennyt lopullisesti. VERITAS Mastercard© prepaid-korteilla. prepaid kortti rahasi on turvallinen, koska se on turvallisempaa kuin ottaa se sinulle..

Petosten havaitsemis- ja torjuntajärjestelmä

Kaikki palveluntarjoajat, jotka edistävät VERITAS Mastercard© prepaid-kortin moitteetonta toimintaa, seuraavat jatkuvasti epäilyttäviä tapahtumia.

Salatut ja suojatut tiedot

Tiedot on salattu palvelimillamme. Olemme perustaneet tehokkaita palomuureja ja käytät SSL 128-bittistä korttitilaa Internetissä.

Tunnistus käyttäjätunnuksen ja salasanan mukaan

Korttisi numero on yksilöllinen. Salasana on monimutkainen aakkosnumeerinen koodi.

IP-tunnistetiedot


Palvelimemme tunnistavat, mistä muodostat yhteyden. Näin ollen huijaushälytys voisi lauketa, jos yhdistää eri kaupungeista samaan aikaan. Jos olet esimerkiksi juuri tehnyt ostoksen Pariisissa sijaitsevassa myymälässä, hälytys voi estää korttisi tilapäisesti, jos ostos tapahtuisi samaan aikaan myös New Yorkissa sijaitsevassa myymälässä.

Veritas

687,264 tilaajat luottavat meihin.

Palveluksessasi

9 VUOTTA ja 144 Päiviä

Veritas palveluksessasi

Asiakaspalvelu englanniksi palveluksessasi puhelin maanantaista Lauantai 9h että 18h30
Veritas

Veritas Mastercard prepaid -kortin myöntää Prepaid Financial Services Limited Mastercard International Incorporatedin lisenssillä.. Mastercard ja Mastercard Brand Mark ovat Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita Financial Conduct Authority säätelee ja valtuuttaa. Rekisteröidyt toimipiste osoitteessa 302-308 Regent Street, Langham House, London W1B 3AT. Rekisterinumero 900036.
Veritas-kortin myöntää Prepaid Financial Services Limited (PFS) Mastercard Internationalin lisenssin nojalla, ja se on edelleen PFS: n omaisuutta. Mastercard ja Mastercard Brand Mark ovat Mastercard International Incorporatedin rekisteröityjä tavaramerkkejä.
Klopercom 2010 — Kortti VERITAS ©
Kaikkia muita tällä sivustolla mainittuja tavaramerkkejä ja logoja käytetään vain tunnistamiseen, ja ne pysyvät omistajiensa yksinomaisena omaisuutena...

Hanki

korttisi