Virtuaalinen prepaid kortti VERITAS Mastercard©


Pidä mielenrauha tehdessäsi ostoksia Internetissä: Käytä virtuaalista prepaid-korttiasi VERITAS Mastercard© sadoissa tuhansissa verkkosivustoissa ja ostoksissa puhelimitse. Pidä henkilötietosi turvassa.

Miksi valita uusi virtuaalinen prepaid kortti VERITAS Mastercard©:


Se on helppo maksaa internetissä tai puhelimessa.

Se on nopea. Voit saada korttisi muutamalla klikkauksella.

Yksityiselämä: Korttisi toiminta on yksityistä. Vain sinulla on pääsy tapahtumahistoriaan. Koska yksityiselämäsi on yksityistä.

Se on kansainvälistä. Käytä Veritas-virtuaalikorttia millä tahansa verkkosivustolla, jossa näkyy Mastercard-hyväksymismerkki .

Ja kuten kaikki Veritas-kortit: ei kuukausimaksuja.

On välitön pääsy rahaa virtuaalikortilla.

Turvallisuus Internetissä: pidä luottokorttisi ja tilisi turvassa. Veritas-virtuaalikortti ei ole luottokortti eikä sitä ole linkitetty pankkitilillesi.

( tulossa pian)

Veritas

687,276 tilaajat luottavat meihin.

Palveluksessasi

9 VUOTTA ja 145 Päiviä

Veritas palveluksessasi

Asiakaspalvelu englanniksi palveluksessasi puhelin maanantaista Lauantai 9h että 18h30
Veritas

Veritas Mastercard prepaid -kortin myöntää Prepaid Financial Services Limited Mastercard International Incorporatedin lisenssillä.. Mastercard ja Mastercard Brand Mark ovat Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita Financial Conduct Authority säätelee ja valtuuttaa. Rekisteröidyt toimipiste osoitteessa 302-308 Regent Street, Langham House, London W1B 3AT. Rekisterinumero 900036.
Veritas-kortin myöntää Prepaid Financial Services Limited (PFS) Mastercard Internationalin lisenssin nojalla, ja se on edelleen PFS: n omaisuutta. Mastercard ja Mastercard Brand Mark ovat Mastercard International Incorporatedin rekisteröityjä tavaramerkkejä.
Klopercom 2010 — Kortti VERITAS ©
Kaikkia muita tällä sivustolla mainittuja tavaramerkkejä ja logoja käytetään vain tunnistamiseen, ja ne pysyvät omistajiensa yksinomaisena omaisuutena...

Hanki

korttisi