Yleiset myyntiehdot

Yleiset myyntiehdot

Verkkosivusto www.cardveritas.com on tekijänoikeudella suojattua sisältöä.
Taistelemme sisällön laitonta kopiointia vastaan.
Kaikki sisältö on suojattu kansainvälisellä tekijänoikeuslainsäädännöllä.
Sivuston sisältö ja suunnittelu on jätetty oikeusviranomaisille.
Sivustomme on varustettu laittomilla kopiontunnistusjärjestelmillä. Kutsumme kaikki kävijät auttamaan meitä torjumaan sivustomme kopiointia ja parantamaan Internetin laatua lähettämällä kaikki kommentit osoitteeseen: serviceclient @cardveritas.com.
Verkkosivusto www.cardveritas.com on muokannut Klopercom ja kortit myöntänyt Prepaid Financial Services 302-308 Regent Street, Langham House, London W1B 3AT, Yhdistynyt kuningaskunta.
Kaikki oikeudet pidätetään..

Veritas

687,276 tilaajat luottavat meihin.

Palveluksessasi

9 VUOTTA ja 145 Päiviä

Veritas palveluksessasi

Asiakaspalvelu englanniksi palveluksessasi puhelin maanantaista Lauantai 9h että 18h30
Veritas

Veritas Mastercard prepaid -kortin myöntää Prepaid Financial Services Limited Mastercard International Incorporatedin lisenssillä.. Mastercard ja Mastercard Brand Mark ovat Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita Financial Conduct Authority säätelee ja valtuuttaa. Rekisteröidyt toimipiste osoitteessa 302-308 Regent Street, Langham House, London W1B 3AT. Rekisterinumero 900036.
Veritas-kortin myöntää Prepaid Financial Services Limited (PFS) Mastercard Internationalin lisenssin nojalla, ja se on edelleen PFS: n omaisuutta. Mastercard ja Mastercard Brand Mark ovat Mastercard International Incorporatedin rekisteröityjä tavaramerkkejä.
Klopercom 2010 — Kortti VERITAS ©
Kaikkia muita tällä sivustolla mainittuja tavaramerkkejä ja logoja käytetään vain tunnistamiseen, ja ne pysyvät omistajiensa yksinomaisena omaisuutena...

Hanki

korttisi